Filtre de căutare
  • Marime casca
Filtrează căutarea
Casti second hand

Casti second hand ❤️

Casti ski si snowboard

Esentiala pentru protectie, dar de multe ori neglijata, casca este un element ce nu trebuie sa lipseasca din bagajul pentru schi/snowboard. Este o dovada de inconstienta sa incerci practicarea unui sport de iarna fara sa iti iei aceste masuri minime de siguranta. Accidentele grave pot fi rezultatul lipsei acestor lucruri sau rabatul de la calitatea lor. In fiecare iarna avem stiri despre astfel de evenimente grave, dintre care vom aminti unele “celebre” precum Michael Schumacher sau Serban Huidu.

CUM SA ITI ALEGI CASCA PENTRU SNOWBOARD SI SKI?

Castile pentru ski si snowboard nu sunt doar un element de confort si look in timpul unei coborari pe partie, ele pot preveni rănile capului și chiar vă pot salva viața. Asta e ceva evident, nu e nevoie sa fi un geniu pentru a-ti da seama de asta! Căștile pentru ski si snowboard sunt adesea clasificate prin sezonalitate în funcție de caracteristicile acestora. Căștile pentru schi și snowboard sunt concepute pentru vreme rece, păstrează capul cald și confortabil, lucrează cu ochelari pentru ski si snowboard și sunt certificați pentru a vă proteja. Există, de asemenea, mai multe căști cu certificate sportive multi-sport, cu caracteristici cum ar fi garniturile detașabile, astfel încât să puteți merge cu ușurință de la iarnă la vară. Următorul ghid vă va ajuta să dimensionați și să alegeți casca potrivită pentru dvs.

1. Masoara-ti capul

Luați un metru de croitorie moale și înfasurati-l în jurul capului cu aproximativ 1 cm deasupra sprâncenelor și urechilor. Cele mai multe căști pentru ski si snowboard sunt măsurate în centimetri, deci, dacă nu vă plac calculele, măsurați-vă capul în centimetri. De exemplu, dacă măsurați circumferința capului și este de 56 cm, veți purta o cască de 56 cm sau Mediu (55-58 cm), în funcție de scara de dimensiune a căștii.

Nu aveți un metru de croitorie? Luați o bucată de sfoara și înfasurati-o în jurul capului și apoi măsurați sfoara.

2. Încercați casca

După ce veți primi casca pentru ski si snowboard, puneți-o pe cap. Casca ar trebui să se simtă confortabil. O casca care se potrivește în mod corespunzător trebuie să fie confortabilă în jurul capului de la inceput, astfel încât să nu se miște în jur. Nu vrei spațiu excesiv între casca și cap. Aveți grijă să fiți atenți la orice presiune sau puncte de durere.
Afişare 1 - 18 din 58 (4 pagini)