Termeni si conditii

 

Toate produsele comercializate de magazinul nostru online sunt second hand in afara de produsele special semnalizate altfel .

Returnare produse

Daca esti nemultumit de produsele cumparate de la schiuridevanzare.ro si doriti sa renuntati sau sa inlocuiti produsul/produsele puteti sa aplicati pentru procedura de retur a produselor in maxim 10 zile de la receptia acestora.

Dreptul de retur in termen de 10 zile este reglementat de Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Dreptul de retur in 10 zile se adreseaza clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul nostru .

Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Atentie! Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele comandate online si livrate prin curier.

Termenul de 10 zile se calculeaza de la data la care produsele au fost receptionate de catre client.

 Produsele ce v-au fost livrate gresit

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai repede acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de catre noi

 Renuntarea la cumparare

\"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 3 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la primirea produsului/produselor. \"

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (fara sa fie adus in stare in care nu mai poate fi comercializat). Cheltuielile de returnare (tur-retur) vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 10 de zile de la retur.

Accesorii